Kultúra

Ismét együtt zenélnek a Beatles még élő tagjai

Ringo Starr és Paul McCartney a korábban az Eaglest is erősítő Joe Walsh közreműködésével készít új albumot.

A zenetörténet legnagyobb hatású és legmeghatározóbb bandájának, a The Beatles kvartettjének még életben levő két tagja: Sir Paul McCartney és Ringo Starr az utóbbi Twitterén hozta nyilvánosságra, hogy ismét közös zenélésre adták a fejüket.

A lent látható Twitter-fotó azt is leleplezi, hogy a legendás páros mellett az 1975-80 között az Eaglesben zenélő Joe Walsh is velük dolgozik az új korongon, amely hivatalosan persze nem Beatles-lemez, hanem Ringo következő, sorban 19. szólóalbuma lesz.

https://twitter.com/ringostarrmusic/status/833504899073662976?ref_src=twsrc%5Etfw

Az egyelőre cím nélküli, de várhatóan még idén a boltokba kerülő album a két éve megjelent Postcard From Paradise című Ringo-lemez folytatása lesz. A már említett hármas mellett olyan nagyágyúk működnek még közre az összehozásában, mint a Toto, Dave Stewart és a Ringo All-Starr Band nevű zenészcsapatát erősítő Gary Burr, Gary Nicholson, Richard Marx és Van Dyke Parks.

Paul McCartney és Ringo Starr ezt megelőzően utoljára hét évvel ezelőtt, a 2010-es Y Not című albumon dolgozott együtt, amely Ringo szólókarrierjének 16. lemeze volt.

Forrás: Sky News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik