Kultúra

A szépség és a szörnyetegnek még a werkvideója is csodaszép

A kétperces videóból kiderül, hogy a Belle-t alakító Emma Watson már négyéves kora óta rajong A szépség és a szörnyetegért (merne mást mondani egy promóanyagban), míg a Szörnyeteget megformáló Dan Stevens pedig több, mint százszor, amióta gyerekei vannak, több, mint ezerszer látta (érzünk ebben némi túlzást). A rendező Bill Condontól és a Lefou-t alakító Josh Gadtól érkezik válasz arra is, miért készült el a film: el akarták mesélni a legújabb generációnak, 21. századi technikával. Kapunk zöldhátteres forgatási képeket és ízelítőt az “erőteljesnek” titulált zenéből:

Az Érzelmek tengerében forgatókönyvéért Oscar-díjat nyert Bill Condon filmjében Watson oldalán a CG segítségével kidolgozott szörnyet Dan Stevens alakítja. A mellékszereplőket Luke Evans (Gaston), Ewan McGregor (Lumiére), Ian McKellen (Tik-Tak Úr), Josh Gad (Lefou), Stanley Tucci (Cadenza), Emma Thompson (Mrs. Potts), Kevin Kline (Maurice), Gugu Mbatha-Raw (Pamacs) és Audra McDonald (Ruhásszekrény) formálják meg.

A Disney feldolgozás-hullámának új installációjaként készülő A szépség és a szörnyeteg egy héttel az amerikai bemutató után: március 23-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik