Kultúra

10 mód, hogy miként csempéssz be Coca Colát a moziba

Zavarnak a mozis változások? Itt van néhány alternatíva ügyeskedőknek.

Ahogy korábban megírtuk, a Cinema City mozihálózat hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy beszállítópartnert váltott, s ezek után már nem Coca Cola-, hanem Pepsi-termékeket lehet majd a büfékben vásárolni. A vájt szeműek már észrevehették, hogy a Coca Colás spotok Pepsire változtak, a hálózat közleménye szerint pedig február hónapban megtörténik a palackozott italok cseréje, aztán áprilistól a italtoronyból felszolgált italkínálat is megváltozik, például lesznek szénsavmentes italok is, mint zöld- és citromos tea.

A bejelentés számos ingerült kommentet szült, sokan ignorálni akarják a döntés miatt Cinema City mozijait, míg mások a becsempészés mellett döntöttek. Utóbbiakat szeretnénk kiszolgálni néhány ötlettel (bár mi nem támogatjuk!):

1. Tedd a táskádba

A legklasszikusabb módszer. Mivel nincs átvizsgálás, ez tűnik a legkézenvekvőbbnek. Ha pedig maxiszinten kísértenéd a sorsod, rakd kólásdoboz alakú táskába a kólásdobozt:

2. Pakold tele hatalmas kabátod zsebeid

Az előzővel együtt is használható módszer.

3. Kötözd magadra

Ha ennek a két srácnak úgy sikerült bemennie a moziba, hogy egyikük a másik ruhája alatt volt, egy félliteres kólát elrejteni sem lehet nehezebb.

4. Vegyél egy kosár popcornt és csempészd bele a kólásüveget

Az ügyeskedők számára ez a legkevésbé pénztárcabarát megoldás, hiszen meg kell vásárolni egy egész (lehetőleg minél nagyobb kosár) pattogatott kukoricát, ebből le kell önteni (vagy gyorsan meg kell enni) némi popcornt, hogy bele tudjuk rakni az előre bekészített kólásüveget vagy a kólásdobozokat. Jó hír, hogy megtarthatjuk, és otthon tölthetünk bele saját muníciót, hiszen minden pattogatott kukorica ugyanúgy néz ki, nincs megkülönböztető védjegye, ezért otthon készítsd el, a dobozba a fentebb leírt módon csempéssz kólásüvegeket, majd arra öntsd rá a popcornt. Ehhez rokon módszer, ha a kóláspohárból ki kell önteni a Pepsit és a boltban megvásárolt Cocát kell a helyére tölteni. Ez is balhés és nem túl pénztárcabarát, ezért ezt is meg kell tartani, s legközelebb otthon feltölteni.

5. Rejtsd a szakállad mögé

Ahogy a neve is mutatja, a Beer Beardet alapvetően sörivásra találták ki, de remekül alkalmazható kólafogyasztsára is, hiszen kb. 2 liternyi folyadékot tudunk elrejteni állszakállunk alatt. Ráadásul tök olcsó, 6 dollárért ingyen ki is szállítják.

6. Rejtsd Pringles-dobozba

Vannak mozik, ahol az uniformizált csipszek szerelmeseit is kiszolgálják, a Pringles-doboz pedig kiváló arra, hogy kólásüveget rejtsünk a belsejébe. Egyetlen hátrány, hogy ki kell enni belőle a krumpliszirmokat elég gyorsan.

Reddit

7. Injekciózd gumimacikba

A vodkás verziója közismert koleszos-bebaszós móka, de kólával is működik, csak elég pepecselős meló, sokat kell piszmogni vele otthon. Ha megvagy vele, már csak azt kell hazudnod, a gumimacikat a büfében vetted.

DeviantArt

8. Töltsd csizmaszárba rejtett szeszesflaskába

A mozikba alkoholt sem szabad becsempészni, így whisky helyett kólával megtöltött flaskánkat is rejtegetnünk kell, erre pedig a legalkalmasabb csizmánk szára.

Pinterest

9. Töltsd zacskóba

Kiválóan alkalmazható fesztiválra való alkoholcsempészésre is ez a módszer, lényege, hogy a folyadékot jól záródó zacskóba töltsük és a testünk tetszőleges (lehetőleg szőrtelen) részére ragasszuk fel, a mozi jótékony sötétjében pedig szívószállal igyuk ki tartalmát.

10. Töltsd üreges műlábba

Ez valószínűleg nem igényel különösebb magyarázatot, de fontos összetevő, hogy lecsatolható műlábad legyen, amibe folyadékot tudsz tölteni. Szívószál ehhez is szükséges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik