Kultúra

Magyarul is irtó para az új marslakós horror előzetese

Szinkronos trailert kapott az Élet című sci-fi, amelyben Jake Gyllenhaalt és társait mikroszkopikus idegenek fogják kicsinálni.

A Deadpool sztoriját is közösen jegyző Rhett Reese Paul Wernick duó forgatókönyve alapján a tehetséges Daniel Espinosa rendezésében készül az Élet (Life) című sci-fi horror, amelynek nemcsak a témája, de a színészgárdája is fantasztikus lesz, hiszen Jake GyllenhaalRebecca FergusonRyan ReynoldsHiroyuki SanadaAriyon Bakare és Olga Dihovichnaya fogják játszani a film szereplőit. A produkcióhoz a hónap elején érkezett meg az igencsak para második trailer, amelyet immár magyar szinkronnal is végignézhetünk.

Az Élet cselekménye meglehetősen egyszerű lesz: kiderül, hogy a Marson mégiscsak van élet és a Nemzetközi Űrállomás hatfős legénységét éri majd a megtiszteltetés, hogy először kapcsolatba léphetnek a “lényekkel”, akik/amik nagyon nem olyanok lesznek, mint amilyennek évtizedek óta elképzeljük őket. Az elsőre parányinak és ártalmatlannak tűnő organizmusokról aztán kiderül, hogy két szempontból mégiscsak megegyeznek az őket gonosz teremtményekként lefestő történetek marslakóival: intelligensek és halálosak.

Az Élet egy nappal az amerikai bemutató előtt, március 23-án fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik