Kultúra

Nagyon rock’n’roll A galaxis őrzői 2 új promója

Nem mintha az előzőek gyengék lettek volna, de a legfrissebb még pengébb lett.

Bár még nagyjából három hónapot kell várni rá, szemlátomást magasabb fokozatba kapcsolt a Marvel promógépezete és elkezdte intenzíven népszerűsíteni A galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) című sci-fi kalandfilmet, amely a sokak kedvencévé vált 2014-es A galaxis őrzői folytatása lészen. A tavaly bejelentett sequelhez korábban már kaptunk két trailert, mígnem aztán egy héttel ezelőtt a Super Bowl reklámszünetében debütált hozzá az első tv-szpot, amelyet most egy újabb tévés promóvideó követett.

A második rész sztorija még mindig ködös, az viszont már az előzetesekből lejött, hogy a filmben előkerül majd egy atombomba, amelynek felrobbantása, avagy fel nem robbantása komoly fejfájást fog okozni hőseinknek. A különc főhősök csapatát ismételten Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Mordály (a hangja ismét Bradley Cooper) és a kis Groot (őt megint Vin Diesel szólaltatja meg) alkotja, a mellékszereplők pedig közül Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Kraglin (Sean Gunn) is visszatér a sequelben. Az új karaktereket pedig olyan nevek formálják meg, mint a kiváló Kurt Russell, továbbá Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és a nagy Sylvester Stallone.

Az első részt is forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként jegyző James Gunn vezényletével készülő A galaxis őrzői 2 május 4-én fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik