Kultúra

Scarlett Johansson és Samuel L. Jackson is díjat ad át az Oscar-gálán

Mellettük további hollywoodi nagyágyúkkal bővült a ceremónián aranyszobrot kiosztó sztárok névsora.

Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Halle Berry, Chris Evans, Shirley MacLaine és Kate McKinnon is díjat ad át az idei Oscar-gálán – jelentették be a ceremónia producerei.

Ezek miatt a színészek miatt szeretünk moziba járni. Szerepeljenek kasszasikerekben, vagy művészfilmekben, ezek a színészek mindig a legjobbat nyújtják, és örömmel üdvözöljük őket a 89. Oscar-díjátadó ceremónia színpadán.

– olvasható az Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia közleményében.

A hírességek névsorát gyarapítja még az Ötvenárnyalat-filmek főszereplőit játszó Jamie Dornan és Dakota Johnson, illetve Gael García Bernal és Hailee Steinfeld is.

A testület korábban bejelentette, hogy Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Mark Rylance és Alicia Vikander is színpadra lép az idei gálán, hogy részt vegyen a trófeák kiosztásában. Mind a négyen tavaly vehették át az első Oscar-jukat: DiCaprio A visszatérő, Larson A szoba című film főszerepében, Rylance a Kémek hídja, Vikander pedig A dán lány című alkotás mellékszerepében nyújtott alakításáért.

A 89. Oscar-gála házigazdája a showman Jimmy Kimmel lesz, a műsort február 26-án az ABC közvetíti Észak-Amerikában, és több, mint kétszáz televízió veszi át világszerte.

Forrás: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik