Kultúra

Optimus igazi rohadékká változik a Transformers 5-ben

Ez a tanulsága Az utolsó lovag alcímű installáció vadiúj promójának, amely egyenesen az idei Super Bowlra készült.

Már az utómunkálatokat tapossa a Transformers: The Last Knight (Transformers: Az utolsó lovag) című ötödik óriásrobotos CG-orgia forgatása és miután most vasárnap rendezik a 2017-es Super Bowlt, ezért a Paramount Pictures a mai napon szabadon eresztette a világhálón a mozi szuperexkluzív super bowlos tv-szpotját.

Akárcsak a decemberi teaser trailer esetében, úgy az új kedvcsinálóból sem derül ki sok minden a cselekményről, mindazonáltal azt ismét elkönyvelhetjük, hogy a 21. század mellett állítólag több múltbeli idősíkban is játszódó történet fő újdonsága nem az új robotok, de még csak nem is az új szereplők, hanem a rejtélyes módon “meggonoszodó” Optimus fővezér (a hangja ismét Peter Cullen) nem túl szimpatikus viselkedése lesz.

A Transformers 5-ben az egyelőre ismeretlen szerepben feltűnő Sir Anthony Hopkins, továbbá a negyedik részből Cade Yeagerként visszatérő Mark Wahlberg mellett a csinos Laura Haddock, a nem túl ismert Isabela Moner (Growing Up Fisher, 100 Things to Do Before High School) és Jerrod Carmichael (Rossz szomszédság, Lucas Bros Moving Co), valamint a Joshua Joyce szerepében visszatérő Stanley Tucci és a Lennox ezredes karakterét ismét megformáló Josh Duhamel fog játszani.

Az immár hagyományos módon Michael Bay rendezésében készülő Transformers: Az utolsó lovag június 23-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik