Kultúra

Mutatós poszterek leplezik le A szépség és a szörnyeteg elvarázsolt szereplőit

A plakátokon Tik-Tak Úr, Pamacs és a Ruhásszekrény mellett hercegként még a szörnyeteget is szemügyre vehetjük.

A decemberi nemzetközi előzetes óta csupán egy Emma Watson énekléséből ízelítőt adó zenés részlet, illetve egy a filmből új snitteket is leleplező tévészpot érkezett A szépség és a szörnyeteg (Beuty and the Beast) élőszereplős változatához, mígnem most a Walt Disney elárasztotta a világhálót a lent látható pompás karakterposzterekkel. Ezek nemcsak azért érdekesek, mert jól néznek ki, de azért is, mert a film szereplői közül azokat is leleplezik emberi valójukban, akiket az előzetesekben eddig csupán elvarázsolva láthattunk.

Galéria
Walt Disney Pictures

Az Érzelmek tengerében forgatókönyvéért Oscar-díjat nyert Bill Condon filmjében Watson oldalán a CG segítségével kidolgozott szörnyet Dan Stevens alakítja. A mellékszereplőket Luke Evans (Gaston), Ewan McGregor (Lumiére), Ian McKellen (Tik-Tak Úr), Josh Gad (Lefou), Stanley Tucci (Cadenza), Emma Thompson (Mrs. Potts), Kevin Kline (Maurice), Gugu Mbatha-Raw (Pamacs) és Audra McDonald (Ruhásszekrény) formálják meg.

A Disney feldolgozás-hullámának új installációjaként készülő A szépség és a szörnyeteg egy héttel az amerikai bemutató után: március 23-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik