Kultúra

Michael Bay készítheti az első trumpokaliptikus sci-fit

Vagyis azt a produkciót, amely egy olyan világban játszódik, ahol Donald Trump tönkretette Amerikát.

Hollywoodban már Donald Trump elnökké választása óta sorban álltak a stúdiók annak a Little America című filmötlet jogainak a megszerzésért, amely egy “Trump-szerű amerikai elnök” által csődbe vitt Egyesült Államokban játszódó futurisztikus kalandtörténetet mesél el. A filmgyárak versengése végül a Universal Pictures győzelmével zárult, és a The Hollywood Reporter értesülései szerint már az is megvan, hogy a stúdió égisze alatt

Michael Bay fogja producerálni a filmet.

A mostanság a Transformers 5-ön munkálkodó Bay produceri bábáskodása mellett az is biztosnak tűnik, hogy a filmet a Little America történetét is kidolgozó Rowan Athale rendezheti, aki még 2012-ben a Felfelé a lejtőn című krimivel tette le a névjegyét.

A Little America cselekményéről egyelőre annyit tudni, hogy a csődbe ment és az adósságai miatt Kína által uralt Amerikában játszódó film főhőse egy titokzatos férfi lesz, akit egy kínai milliárdos felbérel, hogy menekítse ki lányát az amerikai gettóból. A THR forrása úgy festette le a produkciót, mint egy humoros és kalandos sci-fit, amelynek koncepciója a Kurt Russell főszereplésével készült Menekülés New Yorkbólt idézi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik