Kultúra

Már megint mindenki Alice-t akarja kinyírni

Az utolsó Kaptár-moziból érkezett ütős filmklipekben, csakhogy Milla Jovovich karakterével nehéz elbánni. Videó.

Már csak napok kérdése és világszerte megérkezik a mozikba a Resident Evil-filmek záróakkordja,  A kaptár: Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter), amelyhez a korábbi kedvcsinálók után most két ütős filmklip érkezett, azonban ezek a produkciót itthon forgalmazó InterCom jóvoltából. Az ennek megfelelően szinkronizált részletekben Alice (Milla Jovovich) kerül a fókuszba és láthatjuk, amint az első videóban több támadót, míg a másodikban a Vörös Királynővel trécselést követően egy szörnyszerű alakot intéz el.

A közvetlenül a 2012-es A kaptár: Megtorlás után játszódó befejező epizódban a különleges képességeit visszanyerő Alice immár a szövetségesévé vált Albert Wesker (Shawn Roberts) segítségével visszatér a szörnyű T-vírus elszabadulásának forrását jelentő Raccoon City városába, hogy végleg leszámoljon a Védernyő Vállalattal.

A korábbi részekből visszatérő Ali Larter és Iain Glen mellett a William Levy, Fraser James és Ruby Rose mellékszereplésével, valamint a franchise atyját is megtestesítő Paul W.S. Anderson rendezésében készülő A kaptár 6 január 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik