Kultúra

Obama lánya a filmipar krémjével dolgozik

Malia Obama, az immáron csak volt amerikai elnök legidősebb leánya nem ma kezdte a filmszakmai tanulmányokat: korábban az HBO Csajok című sorozatánál tevékenykedett gyakornokként, most pedig ha lehet, még nagyobb dobásra készül, Hollywood egyik legbefolyásosabb producere – és a demokrata párt lelkes támogatója – Harvey Weinstein mellett fog gyakornokoskodni.

A Hollywood Reporter úgy tudja, a tizennyolc éves Malia a The Weinstein Company New York-i irodájában kezdi meg a munkát februárban, miután az Obama család hazatér Palm Spings-i nyaralásáról. Malia az érettségiután kihagyott egy évet, ősztől azonban igen elfoglalt lesz: megkezdi ugyanis tanulmányait a Harvardon.

A The Weinstein Company Harvey és testvére, Bob Weinstein vezetésével olyan mozikat adott a világnak, mint A némafilmes, A király beszéde, vagy az egyik idei Oscar-esélyes, hamarosan mozikba kerülő Oroszlán. Malia leendő főnöke ezen túl a demokrata párt egyik legnagyobb adományozója, Obamát is komoly összegekkel támogatta, több fundraising eseményt szervezett neki, és Hillary Clinton kampányán is dolgozott. Hogy mit csinál majd pontosan az Omaba-poronty, arról még csak pletykák keringenek, úgy hírlik, a marketingosztályon dolgozik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik