Kultúra

Folytatódik a Will és Grace

A romantikus vígjátéksorozat feltámasztását az NBC jelentette be.

Úgy fest, az amerikai NBC tévés hálózat megirigyelte a Netflix tavalyi sikerét, amelyet a Szívek szállodája újramelegítésével értek el, ezért most váratlanul bejelentették, hogy egy 10 részes minisorozat formájában ők is feltámasztják a maguk sikersorozatát, az 1998-2006 között futott Will és Grace című szériát – számol be róla a The Wrap.

Izgatottak vagyunk az NBC történetének egyik legokosabb, leghumorosabb és legmeghatározóbb komédiájának visszatérése miatt. Ebben a korszakos szériában a meleg jogoktól kezdve a szociális és politikai kommentárig minden benne van, ráadásul az egész olyan, mint egy nagy sebességű popkulturális száguldás.

– lelkendezett a folytatást bejelentő NBC vezérigazgató: Bob Greenblatt.

A nagyfőnökhöz hasonlóan a rajongók is örvendezhetnek, ugyanis az már most biztos, hogy a Will és Grace folytatását egy az egyben ugyanaz a csapat fogja készíteni, amelyik tizenegy évvel ezelőttig bezárólag is dolgozott a sorozaton. Magyarán a két fő kreátor: Max Mutchnick és David Kohan írja és producerálja az új epizódokat, melyeket ismét a sorozat korábbi összes részét rendező James Burrows fog dirigálni, és természetesen a nagy négyes, azaz Eric McCormack (Will Truman), Debra Messing (Grace Adler), Sean Hayes (Jack McFarland) és Megan Mullally (Karen Walker) is visszatér a szerepében.

Az új Will és Grace minisorozat forgatási munkálatai a közeljövőben kezdődnek majd, és a produkció várhatóan az év második felében fog startolni az NBC csatornáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik