Kultúra

Újabb zseniális képek érkeztek a Farkas 3-ból

A felvételeket a Hugh Jackman főszereplésével készülő Logan rendezője, James Mangold tette közzé.

Még októberben jelent meg az egyszerűen csak Logan címet viselő, korábban Farkas 3-ként emlegetett trilógiazáró első előzetese, amelyet egyenesen imád(t)unk, ennélfogva hirtelen iszonyat váróssá is vált az utolsó Farkas-kaland. Azóta nem sokat hallatott magáról a produkció, csupán november végén jelent meg néhány dögös fekete-fehér fotó, amelyeket követően most ismét egy garnitúra, ezúttal már színes felvétel érkezett.

Galéria
20th Century Fox

A film cselekménye itt-ott még mindig kérdőjeles, de az már világos, hogy Logan utolsó akciójának katalizátora az X-23 kódnevű klónja lesz, aki egy kislány és akit a sokat látott Farkas a rá vadászó fegyveresektől igyekszik majd megvédelmezni. A produkcióban a nemcsak megöregedett, de meg is keseredett antihőst utoljára eljátszó Hugh Jackman, illetve az X Professzort is feltehetően utoljára megformáló Sir Patrick Stewart mellett a mozi mechanikus kezű gonoszát, Donald Pierce-t alakító Boyd Holbrook, továbbá Stephen Merchant és az ex-vészhelyzetes Eriq La Salle fogják játszani a mellékszereplőket.

A feljebb látható képeket a világhálón megosztó és a direktorként a 2013-as Farkast is jegyző James Mangold rendezésében készülő Logan egy nappal az amerikai bemutató előtt: március 2-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik