Kultúra

Az utóbbi évek legnagyobb színészi átalakulásait látva már biztos, hogy nem létezik lehetetlen

A színészek rengeteget képesek változni egy szerep kedvéért. Bemutatjuk az öt legmeglepőbb átalakulást.

Meryl Streep – Angyalok Amerikában (2003)

angelsinamerica01

A Nemzeti Színházban néhány évvel ezelőtt itthon is bemutatott Tony Kushner-darabból az HBO 2003-ban készített minisorozatot, melyben Meryl Streep több szerepben is feltűnt – így szakállas, idős rabbiként is.

Christian Bale – A gépész (2004)

the-horrific-story-of-christian-bales-ass-while-making-the-machinist

Harminc kilót fogyni egy szerepért? Bale-nek egy kávé-cigi diétával sikerült, így eljátszhatta az álmatlanságban szenvedő munkást, majd negyvenöt kilót szedett fel a Batman forgatásáig.

Tom Cruise – Trópusi vihar (2008)

TROPIC THUNDER

A pillanatok alatt kultfilmgyanússá vált Trópusi vihar igazi sztárparádét vonulat fel, hiszen Robert Downey Jr., Nick Nolte , Tobey Maguire, Matthew McConaughey, Jack Black és Ben Stiller mellett a hajkoronájától jórészt megfosztott Tom Cruise is feltűnik benne, mégpedig nem is akárhogyan!

Halle Berry – Felhőatlasz (2012)

CLOUD ATLAS

A hat, különböző korokban játszódó történetből álló filmben a színészek mind legalább három-négy szerepben tűnnek fel, így az X-Men-filmek, a Halj meg máskor! és a Macskanő sztárja néhány perc erejéig egy nyolcvanas éveit taposó koreai férfivá, Dr. Oviddá alakult.

Johnny Depp – Fekete mise (2015)

blackmass1-xlarge

A színész arcára több, mint ötven apró maszkdarabot erősítettek, melyeket másfél hónapon át készítettek, hogy minél jobban hasonlítson a film főszereplőjét ihlető James Whitey Bulgerre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik