Kultúra

Az újévben Az Egészség ellenszere lesz a mozik legerősebb horrorja

Új kedvcsinálóval köszönti 2017-et a produkció, amely a földkerekség legfélelmetesebb szanatóriumáról fog szólni.

Az első előzetesek után a hétvégén egy rövidebb, de azokhoz hasonlóan izgalmas promó jelent meg a Gore Verbinski rendezésében készülő Az Egészség ellenszere (A Cure for Wellness) című horrorhoz, amely továbbra is az év legvárósabb produkcióinak egyike.

A film főhőse egy multicég ambiciózus fiatal alkalmazottja lesz, akit a főnökei Svájcba küldenek, hogy kerítse elő azt a fejest, aki azóta nem hallat magáról, hogy odautazott “feltöltődni”. A tehetséges Dane Dehaan által megformált srác útnak is indul és ellátogat abba az Alpokban található wellness centerbe, ahová állítólag az elveszett góré ment. Megérkezését követően feltámad benne a gyanú, hogy valami nincs rendben a hellyel, ahol miután félelmetes dolgokat tapasztal, az ott dolgozók őt is “betegnek” diagnosztizálják és pácienst faragnak belőle. Az ifjú eztán rájön, hogy ez a szanatórium nem egyszerűen börtön, de maga a földi pokol, ahonnét nincs menekvés, legalábbis élve semmiképp.

Dehaan mellett Jason Isaacs, Mia Goth, Adrian Schiller és Celia Imrie játsszák a főbb mellékszerepeket a horrorban, amely február 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik