Kultúra

A szex mellett feszkóból sem lesz kevés A sötét ötven árnyalatában

Dióhéjban erről szól az Ötvenárnyalat 2 új promóvideója, amelyben a várható izgalmak kerülnek a fókuszba.

A tavalyi szaftos előzetesek és az ugyancsak buja első tévészpot után most megérkezett A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) című Ötvenárnyalat-folytatáshoz a második szpot, amely a korábbiakkal ellentétben a film nem erotikus izgalmaira fekteti a hangsúlyt.

A világszerte 571 millió dollárt harácsoló A szürke ötven árnyalata második részében természetesen tovább bonyolódik majd a dúsgazdag Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) kicsit sem beteg kapcsolata, de hogy konkrétan milyen irányokat vesz (vagy nem vesz) majd a pajkos románcuk, azt egyelőre csak a könyveket ismerők tudhatják. Mindenesetre az első után a második rövid promó is “ízléses ízelítőt” ad abból, hogy milyen izgalmakat tartogat majd a sequel a mamipornó-rajongók számára.

Az E.L. James produceri bábáskodásával és férje, Niall Leonard forgatókönyvéből készülő A sötét ötven árnyalatát James Foley rendezi. A folytatást az alapfilmhez hasonlóan Valentin-nap környékére időzítik, ezért az amerikai mozikban február 10-én fog debütálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik