Kultúra

McConaughey-val térhet vissza a True Detective

Matthew McConaughey pár éve fogta az addigi kockahasú, bababőrű, édesen szuperszexi szépfiú imidzsét, és lendületes mozdulattal kirúgta a sztratoszférába, és feliratkozott generációja egyik legjobb filmszínészeinek listájára. Többek között olyan szerepekkel, mint a True Detective – A törvény nevében Rust Cohle nyomozója, aki amellett, hogy szép komótosan megfejtett egy bizarr bűnügyet, úgy szórta magából a misztikus-bölcs monológokat, hogy azzal egy életre ellátta idézetekkel a világból kiábrándultakat. Nos, a dolog folytatódhat, legalábbis ha rajta múlik.

A színész ugyanis a Rich Eisen Show pénteki adásában arról beszélt, hogy ha lehetne, ő “egy pillanatig sem hezitálna”, hogy visszatérjen-e Rust bőrébe. Ugyan a harmadik évadot az ötletgazda Nic Pizzolatto még nem jelentette be, de ha megtenné, Matthew szívesen csatlakozna a stábhoz.

Azért emlegetik még mindig az emberek a dolgot, mert úgy vannak vele, hogy azt a történetet még nem mondtuk el teljesen. Beszéltem Nic Pizzolattóval, aki most épp egy kis szünetet tart. De továbbra is, ha jól megírnák és újra szóba kerülne a dolog, egy pillanatig sem hezitálnék.

A rajongók aligha tiltakoznának, a sorozat második évada ugyan abszolút rendben van, de azért az igazi True Detective-érzést a McConaughey – Woody Harrelson páros hozta létre, és nem kétséges, hogy bármikor újra tudnák hozni a kihalt amerikai kisvárosok poros spleenjét. A teljes beszélgetést alant tudod megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik