Kultúra

Zúzósak a Halálos iramban 8 első képsorai

Megérkezett az első ízelítő a verdás akciómoziból, amelynek egyúttal a végleges címére is fény derült.

Váratlanul kiderült, hogy vasárnap fog felkerülni a világhálóra az idehaza egyelőre csak Halálos iramban 8-ként emlegetett Fast 8 első előzetese, amelyből az újkori trendnek megfelelően most előbb még egy nyúlfarknyi, de ütős részlet jelent meg.

300x250

Részletek »

Habár a nyolcadik autóakrobatikás mozi cselekményéről ezúttal sem tudunk semmit, az első képsorok mellett annyi újdonsággal azért szolgál az új videó, hogy leleplezi, a film végleges címe mégsem a már beharangozott Fast 8, hanem az annál sokkal cifrább The Fate of the Furious lesz.

A promóban is feltűnő Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle RodriguezTyrese Gibson, és az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szerepében ugyancsak visszatérő Jason Statham, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Lucas Black, Elsa Pataky, Kurt Russell és a nagyszerű Helen Mirren alkotja a produkció szereplőgárdáját.

Az F. Gary Gray rendezésében készülő Fast 8 The Fate of the Furious egy nappal az amerikai premier előtt, 2017. április 13-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik