Kultúra

Egy rövid pornónak is elmegy az Ötvenárnyalat 2 új trailere

A kedvcsináló igazolja, hogy A sötét ötven árnyalata még az első résznél is pajzánabb lesz.

A szeptemberben kiadott szaftos első előzetes és az ugyancsak buja első tévészpot után most megérkezett A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) című Ötvenárnyalat-folytatás új posztere és második előzetese, amelyet elnézve a sequel már tényleg olyan lesz, mint egy nyomokban valami történetfélét is tartalmazó, egész estés szexfilm.

Universal Pictures
Universal Pictures
300x250

Részletek »

A világszerte 571 millió dollárt harácsoló A szürke ötven árnyalata második részében természetesen tovább bonyolódik majd a dúsgazdag Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) kicsit sem beteg kapcsolata, de hogy konkrétan milyen irányokat vesz (vagy nem vesz) majd a pajkos románcuk, azt egyelőre csak a könyveket ismerők tudhatják. Mindenesetre az első után a második trailer is “ízléses ízelítőt” ad abból, hogy milyen izgalmakat tartogat majd a sequel a mamipornó-rajongók számára.

Az E.L. James produceri bábáskodásával és férje, Niall Leonard forgatókönyvéből készülő A sötét ötven árnyalatát James Foley rendezi. A folytatást az alapfilmhez hasonlóan Valentin-nap környékére időzítik, ezért az amerikai mozikban február 10-én fog debütálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik