Kultúra

Te hajlandó lennél embereket ölni azért, hogy életben maradhass?

Ezt a kérdést boncolgatja a The Belko Experiment című horror, amelynek már az előzetese is mocskosul kemény. Trailer.

A galaxis őrzőit és annak jövőre érkező második részét is író-rendező James Gunn forgatókönyvéből készül a The Belko Experiment (A Belko-kísérlet) című akcióhorror, amely a most megjelent első előzetese alapján 2017 egyik meglepetés produkciója lehet.

A Wolf Creek – Haláltúra és A fenevad című horrorokat is jegyző Greg McLean rendezi ezt a hátborzongató felütésű produkciót, amely arról szól, hogy a címben is megénekelt Belko nevű multi dolgozóit egy nap bezárják a cég irodaépületébe, ahol a hangszórókból egy titokzatos hang közli velük, hogy vagy meggyilkolnak maguk közül három embert, vagy kapásból hatan halnak meg. A bizarrnak tűnő fenyegetésről aztán kiderül, hogy egyáltalán nem üres, ugyanis a rövidesen elhalálozó első áldozatnak távirányítással robbantják fel a fejét, amely azt bizonyítja, hogy ez az alkalmazottak közül bárkivel megtörténhet.

Az impozáns szereplőgárdával készülő produkcióban a Cloverfield Lane 10-ből ismerős John Gallagher Jr. mellett Michael Rooker, John C. McGinley, Tony Goldwyn, Melonie Diaz, Josh Brener és Owain Yeoman játsszák a főszereplőket.

Az ígéretes The Belko Experiment március 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik