Kultúra

Jennifer Aniston szerint nem lesz újra Jóbarátok

A színésznő egy tévéinterjúban meg is magyarázta, hogy miért nem.

Noha mindig is valószínűtlen volt, a rajongók már több, mint egy évtizede dédelgetik azt az álmot, hogy a tíz évadot követően 2004-ben véget ért Jóbarátok egyszer folytatódik majd.

Ez a téma a minap abban az interjúban is szóba került, amelyben az amerikai tévés személyiség, Lorraine Kelly a szitkommal befutott Jennifer Anistonnal beszélgetett magánéleti és szakmai kérdésekről. A sorozat esetleges folytatásával kapcsolatban a színésznő úgy fogalmazott, szerinte a mában elképzelhetetlen lenne, hogy a többiekkel együtt ők hatan úgy együtt lógjanak, ahogyan azt még a ’90-es években tették.

Nem tudom, mit csinálnánk. Úgy gondolom, ma már van valami nosztalgikus abban a korban, amikor a sorozatban együtt lógtunk. Akkoriban még nem nyomtuk az arcunkat a mobiljainkba és nem csekkolgattuk állandóan a Facebookot meg az Instagramot. Akkor még elképzelhető volt az, hogy egyszerűen csak egy szobában vagy egy kávézóban üljünk együtt és beszélgessünk.

– mutatott rá Aniston a közösségi médiának az emberek szociális életére gyakorolt negatív hatására. A színésznővel készült interjút a lenti videóban lehet végignézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik