Kultúra

Ünnepeljük együtt Scarlett Johansson születésnapját legpucérabb jeleneteivel

Scarlett Johansson 1984. november 22-én született New Yorkban, apja a Dániában született Karsten Johansson építész, anyja lengyel emigráns családból származó Melanie Sloan színésznő.

Ma ünnepli 32. születésnapját.

Gyermekkorától kezdve színésznőnek készült, 1992-ben, nyolcévesen szerepelt először a tévében a Late Night with Conan O’Brian első évadjában, majd 2 évvel később egy off-Broadway produkcióban Ethan Hawke oldalán, a Sophistryben. Az áttörést A suttogó hozta meg, amelyben Robert Redford mellett egy sérült kamaszlányt alakított.

Elveszett jelentésNem sokkal ezután Sofia Coppola ajánlott neki filmszerepet, 18 évesen ő lett az Elveszett jelentés női főszereplője, partnere Bill Murray volt. A film jelentős sikereket ért el a kritikusok körében, Scarlett-tet pedig végérvényesen a hírnév felé lökte. A nyitójelenet kapásból a színésznő testi adottságaira összpontosít, sokáig nézhetjük az alvó Scarlett fenekét, rózsaszín bugyiban.

Bobby LongEbben a filmben egy erős nőt alakít, aki apja halála után próbálja visszanyerni lelki egészségét, úgy, hogy összeköltözik két vadidegen férfival. Teljes mezítelenségre itt se számítson senki, de oldalról, melleit takargatva megjelenik azért Scarlett Johansson. Figyeljük meg nagyon természetes viselkedését:

Match PointWoody Allen is meglátta benne a múzsát, először 2005-ben, a Match Pointban, amelyben ugyan szintén nem mezítelenkedett teljesen, de imitált szexjelenet akadt, megmutatva, milyen kisugárzása van a kamera előtt:

A szigetMichael Bay klónsztorija tette igazán A-kategóriás színésznővé Scarlett Johanssont, aki nagyon szépen fényképezett képeken szerelmeskedik Ewan McGregorral:

Fekete dáliaA neo-noir krimiben Johansson – mi mást – a végzet asszonyát alakítja ekképpen:

Egy bébiszitter naplójaAmerika kapitány és a Fekete özvegy nem a Bosszúállókban találkozott először, hanem az Egy bébiszitter naplójában, ahol ismét feltűnik egy rózsaszín bugyi:

Vicky Cristina Barcelona

Egy másik Woody Allen-filmben már igazán szexi dögként kellett játszania a saját nemiségét felfedező főszereplőt, aki hol a csábító festővel, Juan Antonioval (Javier Bardem), hol annak legalább annyira vonzó partnerével, Maria Elenával (Penelope Cruz) gabalyodott össze:

Nem kellesz eléggéA medencés jelenetnél ugyan már majdnem kibuggyan a melle a vízből, de ebben a romkomban is megmarad a szemérmes, de szexi szerepnél.

Don JonA filmeket szinkronosan fogyasztók nem is tudják miről maradnak le, Scarlett Johansson New Jersey-i akcentusa valami hihetetlen szexi, és a rendező/főszereplő pornófüggő Joseph-Gordon Levitt-tet sem ok nélkül veszi le a lábáról:

A felszín alatt

A film, amelyben mindenét megmutatja, de a fényképezés és a világítás mindenhol olyan, hogy a világ egyik legszexibb nője inkább legyen bizarr, meztelen alien:

Boldog szülit neki!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik