Kultúra

Mr. Grey és barátnője sokat szexelnek, de az életük mégsem fenékig tejfel

Ez a tanulsága A sötét ötven árnyalata új promójának, amely nincs híján feszkós és pajzán pillanatoknak. Videó.

A szaftos előzetes és a szigorú korhatár-besorolás híre után most új kedvcsináló érkezett A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) című Ötvenárnyalat-folytatáshoz, melyben a Latin Grammy-díjátadón bemutatott tévészpot alapján több lesz a szex, mint a párbeszéd.

A világszerte 571 millió dollárt harácsoló A szürke ötven árnyalata második részében természetesen tovább bonyolódik majd a dúsgazdag Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) kicsit sem beteg kapcsolata, de hogy konkrétan milyen irányokat vesz (vagy nem vesz) majd a pajkos románcuk, azt egyelőre csak a könyveket ismerők tudhatják. Mindenesetre az első trailer után az új promó is “ízléses ízelítőt” ad abból, hogy milyen izgalmakat tartogat majd a sequel a mamipornó-rajongók számára.

Az E.L. James produceri bábáskodásával és férje, Niall Leonard forgatókönyvéből készülő A sötét ötven árnyalatát James Foley rendezi. A folytatást az alapfilmhez hasonlóan Valentin-nap környékére időzítik, ezért az amerikai mozikban február 10-én fog debütálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik