Kultúra

Tévésorozatként érkezik a Marvel legújabb szuperhőscsapata

A korábban mozifilmként beharangozott Inhumans tagjai azonban nemcsak a kisebb képernyőket, de az IMAX-vásznakat is célba veszik majd.

Még áprilisban érkezett a meglepő hír, miszerint a Marvel törölte a következő nagy dobásaként beharangozott Inhumans-mozi premierdátumát, azaz kivették a produkciót az univerzumépítésből, amellyel sok rajongót el is szontyolítottak akkor. Azóta azt hittük, jó ideig nem lesz semmi a projektből, mígnem a stúdió most hivatalosan is bejelentette, hogy

az Inhumans végül tévésorozatként fog útjára indulni, méghozzá az amerikai ABC csatorna műsorán. Ráadásul ez nem minden, mert az is kiderült, hogy a sorozat első két epizódja innovatív módon az IMAX-mozikban debütál majd.

Ez utóbbi olyasmi, amire még soha nem volt példa az amerikai televíziózás történetében.

Az 1965-ben a Fantasztikus Négyes képregényekben bemutatkozott, majd idővel külön füzeteken is megjelent Inhumans, vagyis az Embertelenek csapatának mozija korábban a Marvel univerzumépítésében a negyedik fázis egyik legfontosabb produkciójaként lett beharangozva, ennek fényében pedig kifejezetten érdekes, hogy utóbb nem mozifilm, hanem széria lesz belőle. A hazánkban kevésbé ismert társaságot egyébként olyan szuperhősök alkotják, mint Black Bolt, Medúza, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal és Lowjack.

Az Inhumans természetesen már nem az első tévés szuperhőscsapata lesz a Marvelnek, hiszen a Netflix égisze alatt készül majd a The Defenders, vagyis a Védelmezők sorozata, amelyben a már külön-külön megismert Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és a szintén saját sorozatot kapó Vasököl, illetve a Megtorló ötöse fog egy bandává összeállni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik