Kultúra

Ennél szívszorítóbb klipet ma keresve sem találsz a neten

Megérkezett John Legend új videója, amelyben egymást érik a megható képsorok.

A többszörös platina eladásokat produkáló, Golden Globe-, Oscar-, és Grammy-díjas John Legend október közepén új dalt jelentetett meg Love Me Now címmel, amely egyben az első kislemez is volt az énekes/dalszerző december 2-án a boltokba kerülő Darkness and Light című ötödik lemezéről. A napokban aztán befutott a dal hivatalos klipje is, amely kétségtelenül az utóbbi időben készült legmegindítóbb zenei videók egyike.

A Love Me Now arról szól, hogy úgy szeress és úgy éld az életed, hogy maximálisan kiadsz magadból mindent, nem számít, mit tartogathat a holnap. Nagyon izgatott vagyok, hogy az új albumom egy darabját megoszthatom a közönséggel. Rengeteg energiát és a szívemet tettem bele a lemez elkészítésébe. Remélem, a rajongóim érzik majd ezt.

– mondta John Legend. A videó forgatása olyan helyszíneken zajlott, mint egy észak-iraki menekülttábor, egy orlandói éjszakai bár, a Dominikai Köztársaságban található Puerto Plata tengerpartja, valamint a Standing Rock indián rezervátum Észak-Dakotában.

Forrás: Sony

Ajánlott videó

Olvasói sztorik