Kultúra

A Zsivány Egyes új trailerével Darth Vader simán verte volna Trumpot az elnökválasztáson

A Star Wars-spinoff legfrissebb kedvcsinálójában ismét a Sötét Nagyúr a király.

Nagyjából két héttel ezelőtt megérkezett a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) fantasztikus második, egyben utolsó teljes előzetese, amelynek az újkori szokásokhoz megfelelő módon mostanra elkészült a nyomokban új snitteket is tartalmazó, ún. “nemzetközi változata“. Az eddig nem látott akciójelenetek mellett pedig a prímet ezúttal is a visszatérő Darth Vader viszi, akit végre közelebbről is megpillanthatunk.

Miként azt már betéve tudjuk, a saga első spinoffja időben A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik majd és az első Halálcsillag terveit a Birodalomtól lenyúló lázadó különítményről fog szólni, akik egy meglehetősen színes társasággá állnak majd össze. Ennek megfelelően lesz némi csapatépítés és szervezkedés, majd a heist végrehajtása előtt/közben/után akció is szép számmal, amelyek kapcsán az új trailer is megerősít abban a hitben, hogy ez a film lesz a franchise eddigi legakciódúsabb installációja.

A Zsivány Egyes főszereplője a tűzrőlpattant Jyn Erso (Felicity Jones) lesz, aki mellett majd a következő új és izgalmas karakterek fognak bemutatkozni a filmben: a lázadó vezér Saw Gerrera (Forest Whitaker), a titokzatos birodalmi nagykutya Orson Krennic igazgató (Ben Mendelsohn), a pilóta Cassian Andor kapitány (Diego Luna), az erőhasználó vak harcos Chirrut Îmwe (Donnie Yen), a katona Bodhi Rook (Riz Ahmed), az ex-birodalmi droid K-2SO (Alan Tudyk) és Jyn rejtélyes apja, Galen Erso (Mads Mikkelsen).

A Gareth Edwards rendezésében készülő Zsivány Egyes december 15-én kerül a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik