Kultúra

Egész szuperhőscsapatot szabadíthat magával Deadpool

Ugyanis a Deadpool 2 mellett már a Deadpool 3 is tervben van, amely az X-Men univerzum legpengébb társaságáról fog szólni.

Új infók láttak napvilágot az X-Men franchise jövőjét illetően, ugyanis hiába is kerültek olyan akadályok a mutánsmozikat gyártó 20th Century Fox útjába, mint az, hogy rendező nélkül maradt a Deadpool 2, illetve az, hogy az X-Men: Apokalipszissel befejeződött új trilógia sztárjainak (Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy) lejárt a szerződése, a stúdió minden követ megmozgat azért, hogy folytatni tudja a filmeket.

A The Hollywood Reporter most megjelent exkluzív beszámolójából két nagyon érdekes dolog derül ki, melyek közül az egyik az, hogy

a Fox fejesei már az új fejőstehenükké vált Deadpool harmadik részét is tervezik, amely az X-Force nevű mutánsalakulatot fogja megismertetni a nézőkkel.Ez az elképzelés állhat annak is a hátterében, hogy a Deadpool 2 nagy újdonsága az a Kábel lesz, aki a képregényekben az X-Force első vezére volt. A csapatot egyébként számos mutáns alkotta már, közülük is a legismertebbek Rozsomák (avagy Farkas), Angyal, Psziché, Küklopsz, Domino, Fantomex, Vihar, Kolosszus és persze Deadpool.

A telekinetikus Kábel és az X-Force tagjai a képregényekben. Fotó: Marvel
A telekinetikus Kábel és az X-Force tagjai a képregényekben. Fotó: Marvel

A másik nagy újdonság, hogy a Fox fejesei feltehetően belátták, nincs értelme folytatni a gyatra kritikákat kapó és a mozipénztáraknál is gyengén teljesítő Apokalipszist, ezért

a stúdiónál az X-Men filmek rebootolását fontolgatják.

Erről még nem tudni sokat, viszont a THR szerint az már biztos, hogy az új alapfilm forgatókönyvén a korábban is több mutánsmozit író és produceráló Simon Kinberg kezdett el dolgozni. Emellett első körben az is valószínűnek tűnik, hogy (miután az elejétől kezdik újra az egészet, ezért) Fassbenderék helyett új színészeket castingolnak majd, sőt: a főkolompos Bryan Singerrel is szakítanak és valaki mást szerződtetnek rendezőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik