Kultúra

Ennél a forgatási fotónál rafináltabb idén már nem lesz

A felvételt a Netflix tette közzé a Stranger Things 2. évadának szereplőgárdájáról. Vigyázat: spoilerek!

Kétség nem fér hozzá, hogy 2016 meglepetéssorozatává vált a Netflix égisze alatt készült Stranger Things, amelybe rövid időn belül világszerte rengetegen beleszerelmesedtek. Nem is csoda hát, hogy az egyre színvonalasabb produkciókat gyártó videostreaming-szolgáltató már augusztus végén bejelentette a folytatást, amelynek munkálatai éppen a napokban meg is kezdődtek.

A forgatás örömére a Stranger Things hivatalos Twitterén jelent meg a lent látható poszt, amely a fejjel lefelé fordítottságával és a hozzá mellékelt visszafelé írt szöveggel kraftosan utal a sorozat alternatív univerzumos témájára, miközben érdemi infót is tartalmaz, hiszen a felvételen a második évadban már biztosan visszatérő fiatal színészeket láthatjuk.

Emitt normálisan és közelebbről a kép:

Netflix
Netflix

A fotó tanulsága szerint tehát Sadie Sink, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Charlie Heaton, Natalia Dyer, Joe Keery és Dacre Montgomery alkotja a folytatás szereplőgárdáját, amelynek állítólag Winona Ryder és David Harbour is tagja, csak őket persze nem látjuk.

A Stranger Things második évada valamikor jövőre fog felkerülni a Netflix weboldalára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik