Kultúra

Problémás állatokból lesznek a földkerekség legnagyobb énekesei

Az Énekelj! című animációs moziban, melynek megérkezett a legújabb előzetese.

A Gru-mozikat és a Minyonokat is készítő Illumination Entertainment és a Universal Pictures stúdiók következő animációs alkotása lesz az Énekelj! (Sing), amelyhez a teaser trailerrel együtt immár a negyedik hosszabb kedvcsináló jelent meg. Az ennek ellenére távolról sem fárasztó előzetes a sírva röhögős momentumok helyett ezúttal inkább a főszereplő állatokra fókuszál, akik mint kiderül, ilyen-olyan problémákkal küzdenek.

Universal Pictures
Universal Pictures

Az animációs mozi sztorija röviden az lesz, hogy a jól öltözött koala, Buster Moon (Matthew McConaughey) egy nap megihletődik és kitalálja, mivel futtassa fel pangó színházát: egy tehetségkutatóval, amelyre aztán lesznek is bőven jelentkezők (a legjobb még mindig a Lady Gaga-féle “Bad Romance”-t éneklő malac). A produkcióban nem akármilyen színészgárda fogja a hangját kölcsönözni az állatoknak, ugyanis McConaughey mellett többek között Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly és Taron Egerton is hallható lesz, sőt: a legtöbben dalra is fakadnak majd.

A Galaxis útikalauz stopposoknak és a Rémbo fia direktoraként ismertté vált Garth Jennings írta és rendezte Énekelj! december 22-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik