Kultúra

Ryan Gosling és Emma Stone musicaljéből csak a trailert láttuk, de azt végtelenítve néznénk

Új előzetese alapján kezdünk biztosak lenni, a La La Land tuti különleges alkotás lesz és megreformálja a műfaját.

Még júniusban derült ki, hogy a három Oscar-díjjal és egy Arany Glóbusszal kitüntetett Whiplash című zenés drámát író és rendező Damien Chazelle második nagyjátékfilmje: a hazánkban majd Kaliforniai álom címen futó La La Land fogja megnyitni az augusztus 31-én kezdődő Velencei Nemzetközi Filmfesztivált. A produkcióról ekkortájt még vajmi keveset lehetett tudni, de utána folyamatosan érkeztek az ajnározó kritikák.

  • Mestermű
  • Újradefiniálja a musical műfaját
  • Életigenlő
  • Csodaszép

Ilyen és ehhez hasonlatos pársorosokat írtak róla, amit alapesetben túlzásnak érzek, de a legújabb trailer alapján egyre inkább kezdem elhinni, nem véletlenül hivatkoznak rá Oscar-esélyes filmként. + Ryan Gosling és Emma Stone gyönyörű emberek, akiket jó nézni.

A Whiplash után legutóbb a feszkós Cloverfield Lane 10 forgatókönyvét író Chazelle második rendezése amúgy egy Los Angeles-i jazz zongoristáról, Sebastianról  szól, aki beleszeret a feltörekvő fiatal színésznőbe, Miába. A film mellékszerepeit a Whiplash-ben nyújtott alakításáért tavaly Golden Globe-bal és Oscarral jutalmazott J.K. Simmons, illetve Finn Wittrock, Rosemarie DeWitt, Josh Pence és Sonoya Mizuno játsszák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik