Kultúra

Úgysem fogod elhinni, kit igazolt le a következő Harry Potter-film

Óriási névvel bővült a Legendás állatok és megfigyelésük 2 szereplőgárdája.

Ünnepnap-gyanús ez a mai a Potter-rajongók számára, ugyanis a hamarosan a mozikba kerülő Legendás állatok és megfigyelésük folytatására hivatalosan is leszerződött korunk egyik legnépszerűbb hollywoodi színésze: a rendkívüli Johnny Depp – jelenti a Deadline.

Nem vicc: Johnny Depp is játszani fog a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ben. Fotó: Associated Press
Nem vicc: Johnny Depp is játszani fog a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ben. Fotó: Associated Press

Azt jelen állás szerint még nem tudni, hogy pontosan kit fog megformálni a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ben, azonban miután a sequelnek már a pemierdátuma is megvan, a varázslós filmek és a színész rajongói mostantól közösen vághatják a centit.

Az új filmsorozat közelgő első része 1926-ban játszódik és A mindenség elméletében nyújtott alakításáért Arany Glóbusszal és Oscarral is jutalmazott Eddie Redmayne játssza benne a Newt Scamander (a magyar kiadásban Göthe Salmander) nevű főszereplőt, aki egy mágikus teremtményeket kutató magizoológus. A bonyodalmak ott fognak kezdődni a történetben, amikor Salmander New Yorkba érkezvén “elveszít” néhányat a vele utazó különös lényekből, amellyel veszélybe sodorja mind a varázslók, mind a muglik világát.

A Legendás állatok és megfigyelésük (előzetes) november 17-én kerül a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik