Kultúra

A kopaszodó Matthew McConaughey magyarul is fenomenális

Köszönhetően Nagy Ervinnek, aki az Arany című filmben ismét briliáns lesz az Oscar-díjas színész hangjaként. Előzetes.

Igaz történetet dolgoz fel a Patrick Massett és John Zinman forgatókönyvéből készülő Arany (Gold) című dráma és thriller, amelyet az Oscar-díjjal kitüntetett Stephen Gaghan rendez. A kalandosnak és mókásnak ígérkező produkcióhoz még szeptemberben jelent meg az első előzetes, amelyet immár szinkronosan is végignézhetünk.

A ’80-as évek végén és a ’90-es évek elején játszódó történet főhőse a pénzsóvár üzletember, Kenny Wells (Matthew McCoanaughey), aki a sok sikertelen biznisz után új projektbe vágja a fejszéjét: egy Michael Acosta (Edgar Ramírez) nevű geológussal összeállva Indonéziába ruccan aranyat keresni. Az egyre nagyobb erőkkel folyó és mégis egyre reménytelenebbnek tűnő vállalkozás végül nemhogy bejön, de az általuk megtalált több, mint 30 milliárd dollár értékű arannyal Wellsék minden képzeletét felülmúlóan kifizetődik. A páros élete egy csapásra sikertörténetté válik, csakhogy miként az utóbb kiderül, megtalálni az aranyat sokkal egyszerűbb volt, mint megtartani, ugyanis a Wall Street nagykutyái mindent megtesznek azért, hogy “megszabadítsák” őket a vagyonuktól.

Az egyebek mellett Bryce Dallas Howard, Toby Kebbell, Rachael Taylor és Corey Stoll mellékszereplésével készülő Gold december 25-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik