Kultúra

Van élet a Marson, de azt megismerni felér egy halálos ítélettel

Ez derül ki a Life című sci-fi előzeteséből, amelyben a Nemzetközi Űrállomás stábja lép kapcsolatba az igazi marslakókkal. Trailer.

A Deadpool sztoriját is közösen jegyző Rhett Reese Paul Wernick duó forgatókönyve alapján a tehetséges Daniel Espinosa rendezésében készül a Life (Élet) című sci-fi thriller, amelynek nemcsak a témája, de a színészgárdája is fantasztikus lesz, hiszen Jake GyllenhaalRebecca FergusonRyan ReynoldsHiroyuki SanadaAriyon Bakare és Olga Dihovichnaya fogják játszani az űrben játszódó film szereplőit. A produkcióhoz most megjelent az első előzetes, amely egy igazán izgalmas és hátborzongató mozit ígér.

A Life cselekménye meglehetősen egyszerű lesz: kiderül, hogy a Marson mégiscsak van élet és a Nemzetközi Űrállomás hatfős legénységét éri majd a megtiszteltetés, hogy először kapcsolatba léphetnek a “lényekkel”, akik/amik nagyon nem olyanok lesznek, mint amilyennek évtizedek óta elképzeljük őket. Az elsőre parányinak és ártalmatlannak tűnő organizmusokról aztán kiderül, hogy két szempontból mégiscsak megegyeznek az őket gonosz teremtményekként lefestő történetek marslakóival: intelligensek és halálosak.

A máris roppant ígéretessé vált Life március 24-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik