Kultúra

Jack Bauer nélkül is penge lesz az új 24

Új előzetest kapott a 24: Legacy, amely feszes tempóval és látványos akciókkal igyekszik majd feledtetni Kiefer Sutherland hiányát.

Még év elején jelentette be a Fox, hogy Kiefer Sutherland “visszavonulása” ellenére folytatni kívánják a 24-et, amely Jack Bauer nélkül immár némiképp újragondolva, egy új főhőst a középpontba állító spinoff formájában valósulna meg. A végül a 24: Legacy (24: Örökség) címet kapó széria munkálatai aztán be is indultak és májusban kijött hozzá az első trailer, amely a most érkezett új promóval együtt egy határozottan ütős sorozatot ígér.

Miként az már az előző előzetesből is kiderült, a Bauer örökébe lépő fiatal Eric Carter (Corey Hawkins) karakterére fog fókuszálni a 24: Legacy. A sorozatban a hős ex-katona hazatérve az Egyesült Államokba előbb  bajba keveredik, majd némi huzavonát követően csatlakozik a korábban Bauert is foglalkoztató CTU nevű terrorelhárító egységhez, hogy segítsen megakadályozni az USA ellen valaha tervezett legnagyobb terrortámadást.

A mások mellett Jimmy Smits, Miranda Otto és Teddy Sears mellékszereplésével készülő 24: Legacy első évada február 5-én fog startolni a Fox amerikai csatornáján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik