Kultúra

Legénybúcsú ilyen bizarr horrorba még nem fordult át

Bár kétségkívül szeretek “enyhe” túlzással élni a címben, de eskü, ezúttal nem teszem. Mert hát akármennyire vad is volt a legutóbbi kanbuli, abban elég biztos vagyok, hogy nem engedtetek szabadon egy túlvilági démont a haverokkal. A SiREN című horrorban ugyanis ez történik. Főhőseink legénybúcsúzni indulnak, ám az eredeti hely, ahol kikötnek, elég laposnak bizonyul. Az első hibát ott követik el, hogy ezen a ponton egy gyanús arcú csávóval tartanak, aki azt állítja, tud egy elég menő szexklubot, csak kövessék.

A srácok egy vadregényes erdei villába érkeznek, ahol aztán eredendően is meglehetősen bizarr hangulatban indul a buli, ám az igazi durvulás ott kezdődik, amikor egyikük elköveti a kettes számú, az előzőnél is végzetesebbnek tűnő hibát: megszabadít kötelékeitől egy külön szobába zárt, leláncolt, angyalarcú leányt. Akiről aztán kiderül, hogy annyira nem angyali, sőt, még a hosszú ördögfarkinca a legkevésbé életveszélyes furcsaság rajta. Alighanem ő ugyebár a címbeli Szirén, akinek, amitn a trailer hangsúlyozza, egy férfi sem tud ellenállni, pedig minden férfinak ellen kellene.

Vér, archarapás, Ku Klux Klán-szerű csuklyás figurák, túlvilági lények – na ugye, hogy ennyire nem hajolt el a legutóbbi bulitok? A sztori egyébként egy korábbi horror-szkeccs, az Amateur Night egyik jelenete volt, ami azonban annyira tetszett a népnek, hogy aztán elkészült belőle ez az egész estés darab, ami december másodikán kerül az amerikai mozikba, valamint több otthoni videószóró hálózatba – azaz ha itthon mozikba esetleg nem is kerül, azért elérhető lesz hamar.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik