Kultúra

Igazi szerelem szövődött A Nagy Ő-ben – de nem úgy, ahogy gondolnád

Két egykori versenyző szeretett egymásba.

Itthon is futott – ha mérsékelt sikerrel is – A Nagy Ő című valóságshow, volt belőle mindenféle, férfi is, női is, a teniszező Noszály Sándor és az rögös utat bejárt egykori VV-hős Molnár Anikó is volt a Nagy Ő szerepében, akinek a szívéért tucatnyi ellenkező nemű versengett. Hittük is, nem is az eredményeket, ám most a show ausztrál verziója bizonyította, hogy a műsor tényleg hozhat igaz szerelmet két ember életébe – ha nem is pont úgy, ahogy azt a szerkesztők tervezték. A show idei ausztrál verziójának ugyanis két rivális szereplője szeretett egymásba, számol be a Mashable.

Az egykori versenyzők, Megan Marx és Tiffany James már hónapok óta posztolgatott az Instagramra közös fotókat olyan képaláírásokkal, mint „a kedvenc emberem”, ezek a képek eleinte még elsősorban mély barátságról szóltak. Ami aztán átalakult, amint fogalmaztak, “valami merészebb” nőtte ki magát belőle. Marx legutóbbi Instagram-képeiken már egyértelműen felvállalják kapcsolatukat, kölcsönös szerelemről szólnak a posztok, egyik képük alatt pedig röviden arról is szó esik, hogyan is alakult ki kettejük vonzalma.

Nagyon fura helyzetben ismertem meg Tiffanyt. Szóval… ugyanazzal a pasival randiztunk, ezt felvették és leadták a tévében. Az első koktélparti óta olyan volt, mint a lelkek instant összehangolódása, mintha már régóta ismertük volna egymást. A barátság valami merészebbé nőtt, egy egészen különös szituációban épült ki a bizalom egymás felé, és ma már egyik közös kalandunk jobb, mint a másik – és újabbakat szül.

A posztban mesél még legrissebb közös kalandjukról, melyben egy egzotikus szigetre utaztak nyaralni, és kifejezi háláját Tiffany felé, amiért az folyamatosan kérdez, és megmutatja neki, hogy az élmények mindig fontosabbak, mint a tárgyak.

 

I met Tiffany in a very strange situation. Well… we were kind of dating the same guy. And it was filmed and put on TV 😂. From that first cocktail party, it was like this instant calibration between souls, as if we had known each other once before. Friendship ripened into something bolder, trust in a very strange situation was formed, and now every adventure we have rivals the other- and continues to make plans for itself. Yesterday I flew this beautiful woman to The Abrolhos islands for her 30th birthday! I have to admit that I felt so so proud to be with her, my favourite person, celebrating such a momentous occasion on the water- a mutual love of ours. She is so confident in the ocean and in every adventure, as if every new experience is a winning of the lottery somehow; a chance to grow and learn and develop. To Tiffany, experience wins over the worldly acquisition of ‘things’ every time- and I think this is why she is so open-minded, so accepting of others, so fun and so at ease with letting winds blow her towards a variety of opportunities. She’s helped me to disintegrate many of the ideals I’ve had that were harmful (about relationships, about career and ‘stability’) and for that I feel set free. Thank you for always asking questions (detective Tiff), for being curious about people, ideologies and the universe; for loving people with such a wholesome love that I don’t know if I would ever be able to emulate. It inspires me. Happy Birthday Tiffany. I love you.

Megan Marx 🌷 (@megan.leto.marx) által közzétett fénykép, 2016. Okt 23., 16:13 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik