Kultúra

Zúzós akciómaraton a Kaptár 6 legújabb előzetese

Új kedvcsinálót kapott az akcióhorror-széria utolsó része, amelyben immár annyi lesz a zombi, mint égen a csillag.

Nem bírnak magukkal a Resident Evil-filmeket készítő Screen Gems stúdiónál és A kaptár: Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter) a hónap elején érkezett második előzetesének a napokban közzétették a lejjebb látható ún. “nemzetközi” változatát, amelyben újabb ütős pillanatokat lepleznek le a franchise záróakkordjából. Ja és ez még nem minden, mert (szokás szerint) újabb plakátot is kiadtak a produkcióhoz, íme:

Screen Gems
Screen Gems

Miként azt már jó ideje tudjuk, a befejező epizód cselekménye közvetlenül az ötödik rész, vagyis a 2012-es A kaptár: Megtorlás után fog játszódni, melyben a különleges képességeit visszanyerő Alice (Milla Jovovich) immár a szövetségesévé vált Albert Wesker (Shawn Roberts) segítségével visszatér a T-vírus elszabadulásának forrását jelentő Raccoon City városába, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljon a Védernyő Vállalattal.

A korábbi részekből visszatérő Ali Larter (Claire Redfield) és Iain Glen (Dr. Alexander Isaacs) mellett a William Levy, Fraser James és Ruby Rose mellékszereplésével, valamint a franchise atyját is megtestesítő Paul W.S. Anderson rendezésében készülő A kaptár 6 január 27-én fog az amerikai mozikba kerülni – a hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik