Kultúra

Valóra válhat a The Walking Dead-rajongók legszörnyűbb rémálma

A sorozat egyik producere ugyanis elárulta, hogy előbb-utóbb minden szereplő be fogja adni a kulcsot. Vigyázat: spoiler-veszély!

Már csak napok kérdése és elstartol a roppant népszerű The Walking Dead hetedik évada, amelyről immár azt is tudjuk, hogy egyelőre nem az utolsó lesz, hiszen az AMC a héten hivatalosan is bejelentette a jövőre érkező nyolcadik szezont. Ez klassz és nyilván örülnek is neki a zombifanok, csakhogy annak már kevésbé fognak örülni, amit a minap a széria vezető producere, Gale Anne Hurd nyilatkozott a Time magazinnak. Hurd ugyanis rámutatott, hogy idővel még a főszereplők is fűbe fognak harapni, mert mint mondta:

Egyszer minden karakternek lejár az ideje a sorozatban.

Mint ismeretes, a hatodik szezon évadzárója az új gonosz, Negan (Jeffrey Dean Morgan) színre lépésével ért véget, aki rögtön az egyik főszereplő megölésével tette le névjegyét az asztalra. A rajongók azóta is találgatják, hogy ki lehet az és miután már évek óta ettől tart mindenki a legjobban, illetve miután egyelőre korántsem biztos az ellenkezője, így bizony

még az is előfordulhat, hogy a nézők első számú kedvence, a Norman Reedus által megformált Daryl Dixon halt meg.

Vajon Daryllel végzet Negan? Fotó: AMC
Vajon Daryllel végzet Negan? Fotó: AMC

Hogy így van-e, azt egyelőre senki sem tudja, mindenesetre az évadnyitóból a New York-i Comic-Conon közzétett hosszabb részlet talán segíthet eldönteni: ebben a zombidráma társulatának első embere, Rick Grimes (Andrew Lincoln) és Negan azt követő társalgását leplezi le, hogy az új ellenfél végzett Rick egyik barátjával. A három és félperces szcénában a sokkos állapotba került Rick megígéri Negan-nek, hogy meg fogja őt ölni, azonban a baseballütős rosszarc nem veszi komolyan az ex-rendőrt és még gúnyolódik is rajta.

A The Walking Dead hetedik évada az amerikai premiert követően 24 órán belül hazánkban is debütál. A sorozat legújabb részeit október 24-től hétfőnként 22 órakor vetíti a FOX.

Forrás: Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik