Kultúra

A zűrös bagázs visszatér – itt A galaxis őrzői 2 első előzetese

A teaser trailerben Űrlord, Gamora, Drax és Mordály mellett a kis Groot is felbukkan.

2014 nyarán került a mozikba a Marvel stúdió eddigi legmeglepőbb és legszórakoztatóbb produkciója, A galaxis őrzői, amelynek folytatása a kirobbanó sikerének hála már két évvel ezelőtt sem volt kétséges. A tavaly bejelentett sequelt aztán idén februárban kezdték el forgatni és miután jelenleg már az utómunkálatokat tapossa a sci-fi akciófilm, ezért most közzétették hozzá az első posztert, illetve a teaser trailert, amelyben az első képsorok közben ismét az alapfilm “védjegyévé vált” Hooked on a Feelinget hallhatjuk.

Marvel Studios
Marvel Studios

A galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) sztorijáról egyelőre semmit nem tudni, az viszont már korábban ismertté vált, hogy kik fogják alkotni a második rész szereplőgárdáját. Eszerint a lent látható kedvcsinálóban is előkerülő főhősök, azaz Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (akit Vin Diesel szólaltat meg) és Mordály (akinek meg Bradley Cooper a hangja) mellett a mellékszereplők közül Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Kraglin (Sean Gunn) is visszatér. Az új karaktereket pedig olyan nevek formálják meg, mint a kiváló Kurt Russell, továbbá Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és az élő legenda Sylvester Stallone.

Az első részt is forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként jegyző James Gunn vezényletével készülő A galaxis őrzői 2 2017. májusában fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik