Kultúra

A The Walking Dead eddigi fenyegetései nyomába sem érnek az újabbaknak

A The Walking Dead Glennje, Steven Yeun szerint a szereplők azt hiszik, bármilyen helyzetben győzedelmeskedhetnek, de ez megváltozik. Miniinterjú.

Az előző évadban Glenn miért értett egyet a támadással kapcsolatban Rickkel?

Glenn a szokásos küzdelmét vívja: gyakorlatiasság az együttérzés ellen. Előbbit pedig mindig felülírja a szíve. Szerintem csak akkor követheti, amit a lelke diktál, ha Rick javaslatát támogatja.

Fotó: AMC
Fotó: AMC

Miért lépett közbe Glenn és ölt Heath kedvéért a támadás során?

Miután Glenn megöli az első ellenfelét, ráébred, hogy ez mindig a lelke egy darabkájába kerül majd. Miért ne kímélhetne meg ettől valakit? Miért kell erre vetemednie valakinek, ha nem muszáj? Mivel Glenn már átélte ezt a megrázkódtatást, magára vállalja a következő áldozatot is, hogy megkímélje Heath-t.

Mennyire becsülte alá a csapat Negan erejét és lehetőségeit?

A csapat egy kicsit pimasz, de nem arrogáns. Azt gondoltuk, hogy bármilyen helyzetben győzedelmeskedhetünk. Az előző évadban Glenn azt mondta, tévedtünk a világgal kapcsolatban, mert az sokkal nagyobb, mint hittük. Most pedig újra kell gondolnunk a szemléletünket. Az eddig megtapasztalt fenyegetések nyomába sem érnek annak, ami valójában odakint leselkedik ránk. Ez a pillanat alázatra int minket, de azért a pimaszságunk megmarad.

Fotó: AMC
Fotó: AMC

Nagyon rosszul fest a csapat jövője

HyperFocal: 0

Daryl, azaz Norman Reedus miniinterjúnkban arról mesél, hogy hol tart most a csapat.

Mesélj valamit a 7. évad forgatásáról.

Színészként rajongunk a pillanatokért, ahol valóban mély dolgokat élhetünk át, legyenek azok szörnyűek vagy jók. Nem semmi történetet és sorozatot hoztunk össze. Most pedig mérföldkőhöz érkeztünk. Ettől csak még jobb lesz az egész.

A The Walking Dead hetedik évada az amerikai premiert követően 24 órán belül hazánkban is debütál. A sorozat legújabb részeit október 24-től hétfőnként 22 órakor vetíti a FOX.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik