Kultúra

Szenzáció: DiCaprio készíti a Bolygó Kapitánya-mozit

Az Oscar-díjas színész lesz a producere az animációs sorozaton alapuló filmnek.

Miután Hollywoodban manapság minden valaha is népszerű sorozatból, könyvből, rajzfilmből, képregényből, számítógépes játékból, etc. filmet csinálnak, ezért már évek óta rebesgették, hogy a ’90-es évek első felében futott A Bolygó Kapitánya is erre a sorsra juthat, csakhogy eddig senki nem foglalkozott a projekttel. Ennek most vége, ugyanis

a Paramount Pictures és a Leonardo DiCaprio tulajdonában lévő Appian Way produkciós cég összefogtak, hogy tető alá hozzák az élőszereplős Bolygó Kapitánya-filmet.

A produkció természetesen még gyerekcipőben jár, mindazonáltal annyi már biztos, hogy a Paramount elkezdett tárgyalni az animációs sorozat filmes jogainak megszerzéséről és amint ez megvan, a The Hollywood Reporter értesülései szerint azt szeretnék, ha a korábban a Kemény motorosokon munkálkodó Jono Matt és a Scream Queens epizódjait író Glen Powell párosa dolgozná ki a film forgatókönyvét.

Ami a produkcióval kapcsolatban DiCapriót illeti: lehet, hogy ez elkeseríti a rajongókat, de arra mérget vehetünk, hogy nem az immár Oscar-díjas színész fogja játszani a kapitányt, sőt, feltehetően még csak egy aprócska szerepet sem vállal majd a filmben. Ugyanakkor

miután Leo az álomgyár legnagyobb környezetvédelmi aktivistája, egyáltalán nem meglepő az, hogy úgy döntött, felkarolja az egyetlen zöld szuperhősről szóló mozifilmet.

Akárhogy is, amíg be nem indulnak a produkció munkálatai és nem érkezik érdemi infó a filmről, a lenti videóval érdemes felidézni, hogy miről is szólt anno A Bolygó Kapitánya, amely a maga 113 epizódjával megannyi gyerkőcöt ültetett le a tévéképernyők elé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik