Kultúra

Egyelőre nem ér véget a The Walking Dead

Megnyugodhatnak a zombifanok, ugyanis az AMC bejelentette, hogy már garantáltan lesz még egy évad.

Már csak napok kérdése és elstartol a roppant népszerű The Walking Dead hetedik évada, amelyről mindeddig nem lehetett tudni, hogy most akkor az utolsó lesz-e vagy sem. Szerencsére úgy fest, a szériát készítő AMC-nél nem szeretik sokáig bizonytalanságban tartani a rajongókat, ezért már az évadnyitó premierje előtt bejelentették, hogy bizony

jövőre is folytatódni fog a zombidráma, ugyanis már hivatalosan is berendelték belőle a nyolcadik évadot.

Mint ismeretes, a hatodik szezon évadzárója az új gonosz, Negan (Jeffrey Dean Morgan) színre lépésével ért véget, aki rögtön az egyik főszereplő megölésével tette le névjegyét az asztalra. A sorozat producere, Scott Gimple a nyolcadik évad bejelentése mellett azt is elárulta, hogy ahogyan azt sejtettük is, Negan áldozatának kiléte rögtön az új évad első részéből ki fog derülni. A széria vezető producere, Gale Anne Hurd pedig azt is elmondta, hogy az új évadból (előzetes itt) a korábbiakhoz képest sokkal többet megtudhatnak majd a rajongók a zombik uralta posztapokaliptikus világról.

A The Walking Dead az egyik legnépszerűbb drámai sorozat világszerte, melyet nézők milliói követnek. A széria hatodik évadának nézettsége nemzetközi szinten is kiemelkedő volt: a globális nézettség 37%-kal nőtt az előző szezonhoz képest, így a TWD világszinten az AMC és a produkciót világszerte a legtöbb országban forgalmazó FOX első számú sorozata lett. A korábbi évadokhoz hasonlóan a közelgő hetedik is 16 epizódos lesz és ismét két részletben lesz látható: az első nyolc rész most októberben, a következő nyolc pedig a szokásos téli szünet után, 2017 februárjában érkezik.

A sorozat legújabb részeit itthon október 24-től hétfőnként 22 órakor vetíti a FOX.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik