Kultúra

A Maroon 5 énekese pokémonnak képzeli magát

Legalábbis a banda legújabb klipjében, melyben nem Adam Levine az egyetlen, aki ebben a betegségben szenved.

A bácsikám Szent Jeromosnak képzelte magát.

– hangzik el szegény Ellis szájából a Szellemirtók elején és habár agybajnak az sem lehetett rossz, az új pokémonos még jobb, mert az nemcsak aktuális, de még idétlen jelmezekbe is lehet bújni hozzá. Ehhez kapcsolódik a nagy kérdés, vagyis hogy

most komolyan: a Pokémon Go még mindig trendi?Márpedig úgy fest, hogy sajnos igen, miután a jelenség szemlátomást a Maroon 5 tagjait is megihlette. Mentségükre szóljon, hogy a Don’t Wanna Know című új számuk klipje inkább kifigurázása, semmint ünneplése a globális őrületnek, hiszen a videóban a főkolompos Adam Levine mellett az együttes többi tagja is beöltözik szörnyecskének.

A David Dobkin rendezésében készült flúgos klipben a mobiljaikkal pokémonokra vadászó fiatalok igazából nem a zenekart, hanem a vendégszereplő (és természetesen röhejes jelmezeket öltő) színészeket, így Ed Helmst, Vince Vaughnt és Sarah Silvermant üldözik. Mindazonáltal a prímet végig a búbánatos Levine viszi, akivel még az is megesik, hogy egy átmulatott éjszaka után két meztelen csaj mellett ébred fel.

A Maroon 5 utoljára 2014-ben jelentkezett stúdióalbummal, amely a V című ötödik lemezük volt. Miután az a korong nem tartalmazza ezt az egyébként egész jól sikerült dalt, a Don’t Wanna Know feltételezhetően a következő albumukon fog helyet kapni, amelyről azonban egyelőre nem tudni semmit, így azt sem, hogy készen van-e már és esetleg már idén megjelenik, vagy még várniuk kell rá a rajongóknak.

Forrás: Billboard

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik