Kultúra

Készülj fel a zúzásra és hallgasd meg a Nomad vadiúj számát

Dalpremier a 24.hu-n: nálunk debütál a banda új albumának második dala, a Boldogság felügyelő.

Október 21-én fog a boltokba kerülni a Nomad zenekar harmadik lemeze, amely a Márványmenyasszony címet viseli. Az albumon 12 dal kap helyet, köztük másodikként bújik meg az a Boldogság felügyelő, amellyel először itt a 24.hu-n ismerkedhetsz meg.

Intenzív időszakot tudhat maga mögött a Jánosi ’Cicó’ Szabolcs (gitár), Juhász Marci (ének), Nagy Levente (basszusgitár) és Újvári Péter (dob) alkotta Nomad: a Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega vendégeként koncerteztek országszerte, a Sajnálom című dalukat tucatnyi hazai rádió játszotta rotációban, illetve „Az év felfedezettjeként” jelöltek voltak az első alkalommal kiírt Petőfi Zenei Díjra. A nyári fesztiválok után az ősz első heteit a stúdióban töltötték, hogy elkészítsék a szakma és a közönség által is nagyra értékelt 2014-es Hotel Polimer album folytatását.

A Nomad zenekar tagjai. Fotó: Rosta M. Márk
A Nomad zenekar tagjai. Fotó: Rosta A. Márk

Az új anyag felvezetéseként a Nomad egy speciális lemezbemutató partyt tart október 20-án a Londoner Music Pubban (1073 Bp., Kertész u. 3.), ahová csak azok léphetnek be, akik előrendelik vagy a helyszínen megvásárolják a Márványmenyasszony albumot. Az eseményen dedikálás is lesz, sőt, egy minikoncert keretén belül a rajongók élőben is megismerkedhetnek az új dalokkal. A csapat október 14-én kezdi az őszi turnéját Miskolcon, a budapesti lemezbemutató pedig november 19-én lesz az Akváriumban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik