Kultúra

Durr, durr és rock – szédületes az utolsó Kaptár-mozi új trailere

Egymást érik az akciók az előzetesben, amelyet a Guns N' Roses-féle Paradise City tesz tökéletessé.

Már az utómunkálatokat tapossa a Resident Evil-franchise utolsó része: A kaptár: Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter), amelyhez a múlt hónapban érkezett első előzetes után most megjelent a még durvább második trailer, amelyben már nemcsak zombik, mutánsok és szörnyek, de még egy sárkány is Alice (Milla Jovovich) útjába kerül.

Screen Gems
Screen Gems

A szériát készítő Screen Gems által már korábban közzétett rövid szinopszis szerint a befejező rész cselekménye elméletileg közvetlenül az ötödik után fog játszódni, melyben a különleges képességeit visszanyerő hősnő immár a szövetségesévé vált Albert Wesker (Shawn Roberts) segítségével visszatér a T-vírus elszabadulásának forrását jelentő Raccoon City városába, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljon a Védernyő Vállalattal.

A korábbi részekből visszatérő Ali Larter (Claire Redfield) és Iain Glen (Dr. Alexander Isaacs) mellett a William Levy, Fraser James és Ruby Rose mellékszereplésével, valamint a franchise atyját is megtestesítő Paul W.S. Anderson rendezésében készülő A kaptár 6 január 27-én fog az amerikai mozikba kerülni – a hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik