Kultúra

Az igazság ligája új kisfilmjénél ma nincs menőbb videó a neten

A szuperhősmozi forgatásának kulisszái mögé kalauzol a videoklipnek is beillő kisfilm.

A közelmúltban az Egyesült Királyságban folyt a Warner Bros. Pictures égisze alatt készülő, kétrészes Az igazság ligája (Justice League) forgatása, amely aztán a tegnapi napon befejeződött. Azt egyelőre nem tudni, a közeljövőben hová költözik a stáb, mindenesetre a “brit fázis” lezárását megünneplő a produkciót rendező Zack Snyder a Twitteren tette közzé az alábbi videót, amelyben a munkálatokból ad pörgős ízelítőt.

Ahhoz képest, hogy még csak másfél perces sincs, a videó meglehetősen sok pillanatot tár elénk mind a készülő filmből, mind annak munkálatairól. A humoros momentumokban sem szűkölködő filmecskében természetesen Ben Affleck (Bruce Wayne/Batman), Ray Fisher (Victor Stone/Cyborg), Gal Gadot (Diána hercegnő/Csodanő), Jason Momoa (Arthur Curry/Aquaman) és Ezra Miller (Barry Allen/Villám) is előkerül.

Az új videó azonban nem minden, ugyanis a közösségi médiában rendszerint igen aktív Snyder nemrégiben egy érdekes fotót is közzétett magáról, amelyen az egyik karján Batman jellegzetes kesztyűjével éppen valamiféle képregényt storyboardot rajzolgat.

Warner Bros. Pictures
Warner Bros. Pictures

Kétségtelen, hogy a kép így önmagában nem nagy szám, de ha vetünk egy pillantást arra, hogy mit is rajzol Snyder, máris értelmet nyer. Ugyanis a felnagyított kis képkockákban az a Deathstroke látható, aki a Ben Affleck rendezésében és főszereplésével készülő új Batman-mozi gonosza lesz és akit a filmben egyébként Joe Manganiello fog alakítani.

Warner Bros. Pictures
Warner Bros. Pictures

Míg Az igazság ligája első szelete 2017. november 17-én fog a mozikba kerülni, addig a The Batman munkacímen készülő denevéremberes film premierdátuma még nincs meg.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik