Kultúra

Anthony Hopkins elkezdett Twitterezni

A 78 éves legenda egy Mark Wahlberggel közös videóval köszöntötte rajongóit.

Jelenleg is forog a Transformers: The Last Knight (Transformers: Az utolsó lovag) című ötödik óriásrobotos zúzás, melyben a negyedik részből Cade Yeagerként visszatérő Mark Wahlberg mellett az utánozhatatlan Sir Anthony Hopkins is játszik. Ennélfogva nem kizárt, hogy éppen Wahlberg unszolására, de a 78 éves legenda váratlan lépésre szánta el magát: regisztrált a Twitteren, amelyen elsőként egy Wahlberggel közös videót osztott meg.

 “Jó itt lenni.”

– jelenti ki az Oscar-díjas színész a jópofa videó végén, amelyben az őt tisztelettel felkonferáló Wahlberg egy roppant hasznos tanáccsal is ellátja a legendát:

Sose posztoljon meztelen képeket!

A 45 Wahlberg jóslata szerint kollégája rekordsebességgel éri majd el a 20 millió követőt.

A Transformers 5-ben az egyelőre ismeretlen szerepben feltűnő Hopkins, továbbá Wahlberg mellett a csinos Laura Haddock, a nem túl ismert Isabela Moner (Growing Up Fisher, 100 Things to Do Before High School) és Jerrod Carmichael (Rossz szomszédság, Lucas Bros Moving Co), valamint a Joshua Joyce szerepében visszatérő Stanley Tucci és a Lennox ezredes karakterét ismét megformáló Josh Duhamel fog játszani.

A már hagyományos módon Michael Bay rendezésében készülő Transformers: The Last Knight 2017. június 23-án fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik