Kultúra

Nem Frank Castle lesz a Megtorló-sorozat egyetlen ismerős szereplője

Ezt a legújabb Netflix-széria forgatásáról érkezett első fotók bizonyítják.

Még áprilisban jelentette be a Netflix, hogy a Daredevil, a Jessica Jones, a nemrégiben startolt Luke Cage és a már hónapok óta készülő Iron Fist után a Punisher, azaz a Megtorló lesz a következő Marvel-hősös sorozatuk, amelyben ismételten az a Jon Bernthal fogja megformálni az antihőst, aki már a Daredevil második évadában is játszotta.

A produkciónak a héten kezdődött a forgatása, melynek New York-i helyszínéről már meg is jelentek az első képek. Ezeken a Fenegyerek szériájában tőle megszokottnál sokkalta szakállasabb és hobósabb Frank Castle (Bernthal) mellett az ugyancsak a Daredevilből ismerős Karen Page (Deborah Ann Woll) is felbukkan. Utóbbin nincs is mit csodálkozni, miután a DD második szezonjában nagyon egymásra találtak és sokat lelkiztek Castle-lel.

Galéria
GC Images

Érdemes megjegyezni, hogy a Netflix nemcsak a fent felsorolt hősöket egy csapattá gyúró Marvel’s The Defenderst, vagyis a Védelmezők minisorozatát készíti elő rendkívül ügyesen, de a már futó szériákat is mesterien köti össze. Utóbbit rendszeresen egy-egy átvezető karakterrel oldják meg, olyasformán, mint Karen Page esete, aki a Daredevil után immár biztos, hogy a Punisherben is szerepelni fog. Mellette a Jessica Jones-ban és a saját sorozatában izmozó Luke Cage (Mike Colter) és a Daredevilben, továbbá a Luke Cage-ben mellékszereplő Claire Temple (Rosario Dawson) még ilyen.

A forgatási fotók megjelenésével egyidejűleg a Netflix a Punisher szereplőgárdáját illetően is új infókkal szolgált, melyek értelmében Castle egyik múltbéli cimborája, az ex-katona Billy Russo (Ben Barnes), a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek dolgozó, Micro fedőnevű elemző (Ebon Moss-Bachrach) és a rendkívül képzett titkos ügynök, Dinah Madani (Amber Rose Revah) lesznek az akció- és drámasorozat fontosabb mellékszereplői.

A Punisher első évada valamikor jövőre fog elérhetővé válni a Netflix weboldalán.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik