Kultúra

Itt vannak az első képsorok a John Wick 2-ből

Az előzetes előzeteseként megjelent videóból kiderül, hogy a második filmben Keanu Reevesnek Rómában akad majd lövöldözni valója.

Tavaly óta tudjuk, hogy folytatást kap Keanu Reeves nagy visszatérőfilmjeként emlegetett és szélsebesen kultstátuszba emelkedett John Wick, melynek második részében a címszereplőt természetesen újra mindenki Neója fogja megformálni. A pörgős első filmet tető alá hozó David LeitchChad Stahelski páros közül az utóbbi rendezi a sequelt, amelynek forgatókönyvét az alapfilm sztoriját is kidolgozó Derek Kolstad írta.

Az elmúlt hónapokban szépen csendben leforgatott John Wick: Chapter 2 címet viselő sequelhez most megjelent a manapság egyre divatosabbá váló ún. trailer teaser, amely a napokon belül érkező első előzetesből leplez le kemény tizenegy másodpercet. Ebből a cselekményről ugyan nem tudunk meg semmit, de annyi legalább világossá válik, hogy a második filmben is jól fésülten és elegánsan lövöldöző Reevesnek Rómában akad majd dolga. Azonban az, hogy személyes, vagy “üzleti” ügyben utazik majd oda, még kérdőjeles.

A filmről egyébként annyit tudni, hogy egy évvel a John Wick eseményeit követően fog játszódni és Reeves mellett a mellékszereplők közül Ian McShane, John Leguizamo és Bridget Moynahan is visszatér majd benne, miközben a színészgárdához Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare és Common csatlakozik.

A John Wick 2 már fixen 2017. február 10-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik