Kultúra

Új dalokkal kiegészítve kerül ismét a boltokba Sia idei albuma

Az énekesnő This Is Acting című lemezének deluxe változatán 7 új szám, köztük a The Greatest című sláger is hallható lesz.

Hét extra tétellel felturbózva, deluxe változatban fog újra a boltok polcaira kerülni Sia This Is Acting című albuma. Az október 21-én megjelenő lemezen ott lesz az ausztrál énekesnő világslágerré vált új szerzeménye, a Kendrick Lamarral rögzített “The Greatest” is.

A This Is Acting deluxe verziója 7 plusz dalt rejt majd: ezek közül az egyik a “Cheap Thrills” Sean Paul rapbetétjével megtámogatott változata, amely szinte mindenhol jó időre kibérelte a slágerlisták első helyét, és amely kétszeres platina eladásokat hozott az idei Sziget Fesztiválon is fellépő énekesnőnek. Hallható lesz továbbá három korábban kiadatlan dal (“Confetti”, “Midnight Decisions”, “Jesus Wept”), a “Move Your Body” Alan Walker által elkövetett remixe (a norvég DJ és producer nevéhez fűződik a szintén slágerré vált “Faded”), valamint a “The Greatest” Kendrick Lamar nélküli, klippes verziója is.

A “The Greatest” szeptember 6-án látott napvilágot, és azonnal meghódította a szakmát és a közönséget is, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a hivatalos klipje nem egészen egy hónap alatt közelíti a 100 milliós megtekintést; az iTunes-on pedig kapásból az első helyen nyitott a nóta. Az ötszörös Grammy-jelölt Sia társszerzőként is jegyzi a számot, sőt, a videó rendezői munkálataiból is kivette a részét. Főszereplőként azt a 14 éves Maddie Zieglert láthatjuk, aki táncosként rendszeresen feltűnik Sia klipjeiben, és mellette is az a stáb dolgozott a képi világon, akiknek a “Chandelier”, a “Cheap Thrills” és az “Elastic Heart” videókat is köszönhetjük.

A “The Greatest” sikereinek alaposan megágyazott a “Cheap Thrills”-t övező extázis: a januárban megjelent This Is Acting legnagyobbat ütő trackje négy egymást követő héten át vezette a Billboard Hot 100 slágerlistát, illetve a rádiók is ettől a daltól voltak hangosak egész nyáron és pillanatnyilag is ez még mindig napjaink egyik legjátszottabb rádiós dala.

A This is Acting borítóképe. Fotó: Sony
A This is Acting borítóképe. Fotó: Sony

A This Is Acting deluxe változatának tracklistje

  1. Bird Set Free
  2. Alive
  3. One Million Bullets
  4. Move Your Body
  5. Unstoppable
  6. Cheap Thrills
  7. Reaper
  8. House On Fire
  9. Footprints
  10. Sweet Design
  11. Broken Glass
  12. Space Between
  13. Cheap Thrills (feat. Sean Paul)*
  14. The Greatest (feat. Kendrick Lamar)*
  15. Confetti*
  16. Move Your Body (Alan Walker remix)*
  17. Midnight Decisions*
  18. Jesus Wept*
  19. The Greatest*
*Nem szerepel az album korábbi kiadásán.
Forrás: Sony

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik